[lsft_horizontal_flags]
ПАНАИР В КАНТОН
ПЪТУВАНЕ ДО КИТАЙ
ИНФОРМАЦИЯ

Пазари и маркети в Гуанджоу

Гуанджоу има стотици различни пазари на едро за различни продукти. Той служи като разпределителен център за търговците на Южен Китай и целия свят. Тези пазари са предназначени за купувачи, които търсят по-малки количества стоки.

Гуанджоу  е известен със своите маркети за обувки, чанти, платове, облекла, кожени изделия и електронна индустрия. Следователно, вие ще намерите множество пазари на едро за всички тези продукти. Но те не се ограничават само до тези отрасли.  В Гуанджоу има над 200 пазара за различни видове стоки. Тук ще намерите списък на някои от най-големите пазари на едро и дребно в Гуанджоу.

Ако имате нужда от препоръки, помощ при пазаруване, преводач не се колебайте да ни изпратите имейл.

Пазари за обувки и аксесоари на едро

Address: Zhan Xi Road 26# , 广州市站西路26号步云天地

Търговският център е известен също като Bu Yun Tian Di Shoes World. Той е основният център за търговия на едро с обувки. Сградата е седем етажа и тук може да намерите високо и средно качество на обувки и материали. Предлагат се мъжки, дамски и детски обувки. Пазарът се състои от два различни сегменти – един е за готови обувки, а другият е за материали за изработка на обувки, като кожа, PU, катарами и други.

Пазари за чанти, колани и аксесоари

Address: No.1356,1358 Jie Fang Bei Road, 解放北路1356-1358号白云皮具世界

Комплекс от 20 000 квадратни метра. Първите 2 етажа продават чанти, колани и аксесоари на дребно – реплики на известни марки. Горните етажи предлагат чанти на едро – може да изберете от предлаганите модели или да поръчате с Ваш дизайн и лого.

Пазари за дамски и мъжки дрехи

Address: N0. 139, Huanshixi Lu, Yuexiu District, 广州市越秀区环市西路139号

До Гуанджоу ЖП гара ще намерите цял квартал с много търговски центрове, който предлагат дрехи. Тук ще намерите реплики на известни марки.

Пазари за детски дрехи

Address: Zhong Shan Ba Road 97. , 中山八路97号荔湖大厦

Това е най-големия пазар на едро за детски дрехи. Той обхваща около 10 000 квадратни метра и разполага с над 300 магазини за продажба на детски и и бебешки облекла, както и някои обувки, шапки и други детски изделия.

Пазари за бельо

Address: Zhan Qian (Lu) Road 193# Guangzhou, 站前路193号金祥大厦

Най-големият пазар за бельо и чорапи на едро на Китай.

Пазари за хотелско бельо и посуда

Address: Guangzhou Road South and the north-west corner of Luo Xi Bridge,Guangzhou

Чаршафи, униформи, кухненска посуда, прибори, кухненски уреди и много други. Тук може да намери западен стил съдове без китайкси декорации, които обикновено се намират в магазините за търговия на дребно.