[lsft_horizontal_flags]
ПАНАИР В КАНТОН
ПЪТУВАНЕ ДО КИТАЙ
ИНФОРМАЦИЯ

Клубове и дискотеки в Гуанджоу

 
Нова клуб / Nova Club / 非儿咖啡酒店
Адрес: 1F, Jinbin Dragonfly Building, 49, Huaxia Road, Zhujiang New Town, Guangzhou City
广州市珠江新城华夏路49号津滨腾越大厦首层
Работно време: 21:00 – 04:00
Този клуб е открит наскоро в Гуанджоу, но спечели много редовни посетители, фенове на хубавата музика и приятна обстановка. Клубът е популярен както сред китайците, така и сред чужденци.Клубът се намира на две нива: първото е голям дансинг, а на балкона на втория етаж, може да се отпуснете на диван.
 
Бейби Фейс / Baby Face / 娃娃脸
Адрес: 83, Chang Di Da Road, Yuexiu District, Guangzhou City
广州市越秀区长堤大马路83号
Работно време: 21:00 – 3:45
Тази мрежа от клубове са из цял Китай, първият от които е открит в Шанхай през 2003 година. Клубът се намира на първа линия на Перлената река, всички таксиметрови шофьори са добре запознати с този маршрут. Клубът се състои от две зони: „Източна рай“, дискотеката и „Western Paradise“ – R & B. Съотношението на китайци / чужденци е около 3/2. Клубът е известен с известния си DJ, и тук често са поканени световноизвестни звезди. Това е един от най-популярните клубове в града. 
 
Сен-Тропе /  Le Saint-Tropez
Адрес:  Jian She Six Ma Road
广州建设六马路1号
Работно време: 21:00 – 3:45
Първият френски Гуанджоу клуб, салон и ресторант. През деня можете да ядете в доста претенциозен атмосфера, а вечер, да танцувате и да се отпуснете на тематични партита. Всяка вечер – нова музика, популярни диджеи и най-различни теми.
Менюто предлага френската кухня, цените са умерени. Например, рататуй ще ви струва 48 юана, а порция сирена – около 88 юана. Бар Менюто предлага луксозна селекция от вина.
 
Клуб-ресторант Запатаз / Zapataz
Адрес:  Zhujiang партия Pier, Yuejiang Xi Lu, Haizu област, Гуанджоу
广州海珠区阅江西路珠江琶醍啤酒园A区21铺
Клуб – ресторант в мексикански стил. Клубът има много фенове в интернет. Всеки ден от седмицата е с различна тема и настроение. Например, в понеделник от 19.30 до 22.00 можете да си купите абсолютно всяко питие за 75 юана. Вторник – ден за „Industrie страна“: не забравяйте визитната си картичка, можете да спечелите награда. Срядата е деня на жените – в този ден от седмицата дамите могат да получат безплатно „Маргарита“ от 20.00 до полунощ. Четвъртък – „Media рицар. В петък и събота е парти в мексикански стил с много текила.Неделя – Ден на салса, от 20.00 до 21.00 часа можете да се присъедините към безплатните салса уроци.
www.facebook.com/zapatasguangzhou
 
Джаз клуб Артон / Jazz club Artone /
Адрес: 60 Xianlie Dongheng Lu, behind the Xinghai Music Conservatory, Guangzhou
广州先烈路60号星坊60园区内,星海音乐学院后边
Джаз музиката и уютната обстановка привличат много клиенти. Официалното откриване на клуба се проведе на 11 май 2012 с концерт на живо.
 
Дуо клуб / DUO Club
Адрес: 16 Jianshe Лиу Road, Yuexiu област, Гуанджоу
广州市越秀区建设六马路16号首层元素
Един от най-посещаваните и популярни клубове в Гуанджоу.
Infinite добра музика, в света на най-добрите диджеи, най-модерната система за осветление, тематични партита – всичко това прави клуба привлекателен за хора от различна възраст и националност.
Феновете на клуба са във група VKontakte:
 http://vk.com/club27953673