[lsft_horizontal_flags]
ПАНАИР В КАНТОН
ПЪТУВАНЕ ДО КИТАЙ
ИНФОРМАЦИЯ

Фошан и Шунде

Фошан ( преведено като ”Планината на Буда” ) – древен град на пазара и един от най-големите индустриални градове в Китай. Намира на 37 км от Гуанджоу. Двата града са свързани с метро линия. Фошан е световно известен със своята керамика, санитарен фаянс , строителни материали . Процентът от обема на продукцията е 30 на сто от общото производство в света.

Шунде или града на мебелите се намира се на 44 км от Guangzhou.

На първо място – това е почти най-големият пазар на едро на мебели в света – в топ три от най-големите маркети в света. Също така тук може да видите едни от най – големите фабриките на уреди и електроника в света. Като пример , марката Мидеа, много добре позната като производител на климатици . Тук се произвеждат девет милиона климатици годишно. В Шунде са някои от най-големите фабрики в света ! Като фабрика за производство на ротационни компресори и много други. Тук също ще видите и фабриката на Toyota .

Но най-интересното по наше мнение е зашеметяващото със своята големина и разнообразието на търговски павилиони за мебели – 3.0 милиона кв.м. в района.

Тук можете да си купите абсолютно всичко, което съществува в света на мебелите. Това е мястото, където можете да получите представа за това, което се случва в глобаления пазар и кои са модните тенденции. Хората идват тук не само купувачи на мебели, но и дизайнери и производители, които търсят вдъхновение или просто копиране на тези или други производствени техники.

Това е целогодишно изложба и градинска мебел. Заслужава да се отбележи, че има не само богат избор, но също така и най-ниските цени в света. 95% от изложителите са производители. Повече от 20 000 видове мебели. Освен това, можете да говорите с хора, които са направили тази мебел, почти със собствените си ръце. Можете да направите поръчка за производството на изключителни мебели в зависимост от вашите предпочитания.

Градът също е известен с голям брой красиви паркове и прекрасни ресторанти. За мнозина вероятно ще бъде интересно да посетят улицата на Bruce Lee. Това е мястото, където започва историята му.