[lsft_horizontal_flags]
ПАНАИР В КАНТОН
ПЪТУВАНЕ ДО КИТАЙ
ИНФОРМАЦИЯ

Транспорт на стоки от Китай

Транспортиране на поръчаната стока и изготвяне на експортни документи и митническо агентиране, съгласно наредбите в Китай.

Видове транспорт от Китай:

Въпреки мнението, че услугите на DHL са скъпи, ние препоръчваме да се използва при изпращането на мостри и колети до 45 килограма. Ние сме дългогодишни партньори, затова Вие ще се възползвате с до 50% отстъпка от цената на транспорта.  Транзитно време – 5 до 7 работни дни. DHL предлага услуга за бързо и експедитивно освобождаване на пратки от митница. От Китай и Хонг Конг са забранени за изпращане следните продукти: батерии, лесно запалими продукти, течности.

BGcargo предоставя на своите клиенти цялостна гама от услуги, включващи международен транспорт, спедиция и логистика. Специализирани сме в превоза на въздушни пратки, групажни пратки и цели контейнери.   Ние работим в тясно сътрудничество с всички големи авиокомпании и имаме изградени стабилни връзки с техни ключови служители, което дава възможност за договаряне на цени с големи отстъпки. Въздушният превоз на товари е една отлична възможност за транспортиране на по-спешни пратки или по-леки товари.

Когато изпращаме DHL и авио пратки от Китай трябва да знаем, че цената на пратката се изчислява не само по реално тегло. Трябва да се изчисли обемно тегло на всеки пакет. При изчисляване на цена се взема по-голямата стойност измежду реално и обемно тегло. Обемно тегло се използва, тъй като пространството, което една пратка може да заема на въздухоплавателно средство, може да струва повече от действителното тегло на пратка.

Business Group cargo предлага услугата групажни пратки от Китай в наш контейнер. Контейнерите ни тръгват всяка сряда от град Гуанджоу, Китай. Транзитно време: 32 до 40 дни. Ние изпращаме групажни пратки от Китай само към пристанище Варна, България.. В България предлагаме услугата – освобождаване на пратката и транспортирането и до Ваш склад.

Ние предлагаме морски контейнерен транспорт от Китай до всички световни пристанища, според нуждите на нашите клиенти и спецификата на товарите. Цели контейнери – от Китай до целия свят. Предлагаме изгодни решения за международен транспорт с цели контейнери на конкурентни цени, кратки транзитни времена и глобално покритие на морския контейнерен транспорт.

За повече информация относно контрола на качеството на продуктите изпратете Вашето запитване.