[lsft_horizontal_flags]
ПАНАИР В КАНТОН
ПЪТУВАНЕ ДО КИТАЙ
ИНФОРМАЦИЯ

Преводач – сътрудник в Китай

Преводач – сътрудник в Китай

За полагане на основите на успешен бизнес с китайски партньори липсата на езикови умения може да бъде сериозна бариера. Ако планирате среща с китайски бизнесмени без помощта на преводач няма да успеете да се справите. Трудната комуникация ще доведе до недоразумения и трудности в общуването с китайските Ви партньори.
От професионализма на преводач – сътрудника зависи успеха на преговорите с китайската страна, независимо дали тя е продавач на пазара на едро или представител на завод. Професионален преводач ще ви помогне да договорите всички условия на сделката и да установите бизнес с Китай.
Компетентните преводачи в Китай разбират спецификата за правене на бизнес в Китай. Те имат голям опит тук и  са напълно запознати с етикета, тънкостите на бизнес комуникация с китайците. Преводач – сътрудника не само ще ви покаже как правилно да представи визитката на китайския партньор, но и как да се държите по време на бизнес обяд.

Ако планирате пътуване до Китай ние предлага услугите на професионални преводачи в Китай. Той ще бъде с Вас не само по време на престоя Ви тук, но ще проследи и целия процес по изработване, контрол и изпращане на стоката от Китай:

– посещение на пазари на едро и заводи;

– уточняване на всички Ваши изисквания относно избраните продукти, като: цвят, качество, материал, размер, опаковка и много други. Всички подробности ще бъдат написани подробно в заявката и договора Ви;

– помощ при сключване на договори;

– проследяване процеса на изработка и изпълнение на поръчката според сроковете;

– стоков контрол – един от най – важните етапи при внос на стоки от Китай. При получаване им, ако има несъответствие, ние ще се свържем с Вас, за да уточним дали да приемем стоката, дали да я върнем за смяна или да откажем проблемния продукт. След приемане на стоката ще Ви изпратим подровен доклад и снимки. ;

– приемане на стоката в наш склад;

– товарене на контейнер. След изпращане на контейнера ще ви изпратим снимки на товарене на контейнера, номер на контейнер и къде да следите кога ще пристигне до посоченото от Вас пристанище;

– подготвяне  на експортни документи;

– митническо агентиране според Китайските изисквания;

Ако имате въпроси относно бизнес пътуване до Китай или внос на стоки,можете да се свържете с нас чрез формата ни за контакт. По всяко време сме на разположение за съвет или съдействие.