[lsft_horizontal_flags]
ПАНАИР В КАНТОН
ПЪТУВАНЕ ДО КИТАЙ
ИНФОРМАЦИЯ

Нашия екип

Уважаеми колеги и приятели,

Нашата компания е сравнително млада, създадена е в края на 2007 година. И като всяко начало беше трудно. Обръщайки се назад във времето виждам, че всичко е зависело единствено от нас. Много се радваме, че независимо от трудностите през годините, с много труд и упорство ни се удаде възможността да съхраним нашата първоначална цел и идея – да предложим на нашите бизнес партньори сигурност при сключване на договор и закупуване на стоки от Китай.

Много вече е направено. Но и още много предстои да се направи. Ние сме устремени към бъдещето с нови бизнес проекти.

Така дойде идеята за създаване на бизнес сайт на български език за град Гуанджоу, Китай, който е създаден за да улесни престоя Ви тук.

В него ще намерите много полезна информация за провеждане на панаири, за обзавеждане на хотели и бизнес сгради. Тук също ще намерите информация за хотели, ресторанти и пазари в Гуанджоу.

Гордостта на компанията са тези, които работят за нас. Екипът на фирмата е висококвалифициран и опитен, което ни позволява да Ви осигуряваме качествени, сигурни и оперативни услуги по транспортиране на вашите товари.Именно тези хора правят толкова много за успеха ни. Всеки ден отговарят на стотици въпроси и помагат на нашите клиенти за най-доброто решение на техните проблеми. Имам удоволствието да ви запозная с нашите сътрудници, чиито професионализъм и знания водят компанията напред.

С уважение,

 
Fidel Limited