Фошан и Шунде

foshan

Фошан и Шунде

Фошан ( преведено като ” Планината на Буда ” ) – древен град на пазара и един от най-големите индустриални градове в Китай. Намира на 37 км от Гуанджоу. Двата града са свързани с метро линия. Фошан е световно известен със своята керамика, санитарен фаянс , строителни материали . Процентът от обема на продукцията е 30 на сто от общото производство в света.

Шунде или града на мебелите се намира се на 44 км от Guangzhou .

На първо място – това е почти най-големият пазар на едро на мебели в света – в топ три от най-големите маркети в света. Също така тук може да видите едни от най – големите фабриките на уреди и електроника в света. Като пример , марката Мидеа, много добре позната като производител на климатици . Тук се произвеждат девет милиона климатици годишно. В Шунде са някои от най-големите фабрики в света ! Като фабрика за производство на ротационни компресори и много други . Тук също ще видите и фабриката на Toyota .

Но най-интересното по наше мнение е зашеметяващото със своята големина и разнообразието на търговски павилиони за мебели – 3.0 милиона кв. м в района.

Тук можете да си купите абсолютно всичко, което съществува в света на мебелите . Това е мястото, където можете да получите представа за това, което се случва в глобаления пазар и кои са модните тенденции. Хората идват тук не само купувачи на мебели , но и дизайнери и производители , които търсят вдъхновение или просто копиране на тези или други производствени техники.

Това е целогодишно изложба и градинска мебел . Заслужава да се отбележи , че има не само богат избор, но също така и най-ниските цени в света. 95% от изложителите са производители . Повече от 20 000 видове мебели. Освен това, можете да говорите с хора, които са направили тази мебел , почти със собствените си ръце . Можете да направите поръчка за производството на изключителни мебели в зависимост от вашите предпочитания.

Градът също е известен с голям брой красиви паркове и прекрасни ресторанти. За мнозина вероятно ще бъде интересно да посетят улицата на Bruce Lee . Това е мястото, където започва историята му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>