Нашия екип

внос от Китай

Нашия екип

Уважаеми колеги и приятели,

Нашата компания е сравнително млада, създадена е в края на 2007 година. И като всяко начало беше трудно. Обръщайки се назад във времето виждам, че всичко е зависело единствено от нас. Много се радваме, че независимо от трудностите през годините, с много труд и упорство ни се удаде възможността да съхраним нашата първоначална цел и идея – да предложим на нашите бизнес партньори сигурност при сключване на договор и закупуване на стоки от Китай.

Много вече е направено. Но и още много предстои да се направи. Ние сме устремени към бъдещето с нови бизнес проекти.

Така дойде идеята за създаване на бизнес сайт на български език за град Гуанджоу, Китай, който е създаден за да улесни престоя Ви тук.

В него ще намерите много полезна информация за провеждане на панаири, за обзавеждане на хотели и бизнес сгради. Тук също ще намерите информация за хотели, ресторанти и пазари в Гуанджоу.

Гордостта на компанията са тези, които работят за нас. Екипът на фирмата е висококвалифициран и опитен, което ни позволява да Ви осигуряваме качествени, сигурни и оперативни услуги по транспортиране на вашите товари.Именно тези хора правят толкова много за успеха ни. Всеки ден отговарят на стотици въпроси и помагат на нашите клиенти за най-доброто решение на техните проблеми. Имам удоволствието да ви запозная с нашите сътрудници, чиито професионализъм и знания водят компанията напред.

С уважение,

Свилена Христова
Генерален директор
Business Group Cargo

One Response to Нашия екип

  1. Здравейте.

    Управител съм на митническа агенция Ространс от София.
    Работя като митнически агент от 16 години и имам създадени добри взаимоотношения с всички митници на територията на града. Бих се радвала, ако имате възможност да насочвате ваши клиенти към моята агенция за освобождаване на пратките им. Предлагам пълно митническо обслужване за всякакви товари (въздушно карго, контейнери, камиони), както и за малки пратки (пощенски, куриерски).

    Поздрави,
    Росица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>